AnaSayfa / Genel / Kahve falında deliden para almak

Kahve falında deliden para almak

Kahve falında deliden para almak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, dayanışma içinde kalacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, hayırlı haberler alacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, asosyal bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deliden para almak gördüyseniz:

  • Kendi ortamınızdan fazla uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında deliye para vermek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında delinmiş para görmek helal ekmek yeneceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine işaret eder.

Kahve falında deliden para almak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, manevi olarak hasar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli dana görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını delirmiş görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında boğazının delindiğini görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin deli olduğunu görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde deli görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir