AnaSayfa / Genel / Kahve falında delige düsmek

Kahve falında delige düsmek

Kahve falında delige düsmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına işarettir.

Kahve falında delige düsmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri dikkatle ele almalı, yanlış yapacak yer bırakmamalısınız.

Kahve falında delige düsmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına işarettir.

Kahve falında dügünden kaçmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dügünde siyah elbise giymek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düsük bebek görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, makam ve rütbe edineceğine işaret eder.

Kahve falında bebek düsük yapmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damdan düsmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dügme dikmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında düsmanla barısmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, onlardan büyük hayır göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir