AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli olduğunu görmek

Kahve falında deli olduğunu görmek

Kahve falında deli olduğunu görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deli olduğunu gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Kahve falında iki tane deli görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında deliye aşık olmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine rivayet eder.

Kahve falında dünyanın delindiğini görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünün delindiğini görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığını delirmiş görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini deli olarak görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deli koşturmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında annemi delirmiş görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, mutlu olacağına ve güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir