AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare deliği görmek

Kahve falında fare deliği görmek

Kahve falında fare deliği görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, kazançlı işler yapılacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına tabir olunur.

Kahve falında fare deliği gördüyseniz:

  • Kişisel bir fanteziyi daha fazla sürdürmenin bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında fare deliği görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında fare deliğini kapatmak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet deliğinde fare görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde fare deliği görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında delikten fare çıktığını görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında delik kalp görmek kazancının bereketleneceğine, zor ve kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek sevdiklerine kavuşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında kurşun deliği görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir