AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik dağ görmek

Kahve falında delik dağ görmek

Kahve falında delik dağ görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yanlış adımlar atacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine delalettir.

Kahve falında delik dağ gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneklerinizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak mücadeleci durumlara girebilirsiniz.

Kahve falında delik dağ görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında delik bidon görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında delik çanta görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir deliği kapatmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde delik görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına inanılır.

Kahve falında delik bardak görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalettir.

Kahve falında anahtar deliğinden bakmak gelir elde edeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya rivayet etmektedir.

Kahve falında deliğe sıkışmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir