AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik çatı görmek

Kahve falında delik çatı görmek

Kahve falında delik çatı görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında delik çatı gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Kahve falında çatının delik olduğunu görmek hem de çok üzüleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında delik çatı görmek karanlıkların aydınlanacağına, insanlar arasında yüceleceğine yorulur.

Kahve falında çatısı delik ev görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan deliği görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında delik halı görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda delik görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir delik görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek çalışmalarının takdir edileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir