AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik halı görmek

Kahve falında delik halı görmek

Kahve falında delik halı görmek daha fazla rızık elde edileceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında delik halı gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler size keyif verebilir veya keyifli yolculuklar ya da size ilham veren kişilerle yapacağınız konuşmalar iyi gelebilir.

Kahve falında delik halı görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında delikli çorap görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek borçların artacağına, kafasının da rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında burunda delik görmek resmi bir göreve getirileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavanı delik görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, terfi alamayacağına delalettir.

Kahve falında evin ortasında delik görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah delik görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında delikli altın görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, gönlünce bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir