AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda delik görmek

Kahve falında vücudunda delik görmek

Kahve falında vücudunda delik görmek zafer elde edileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda delik gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında vücudunda delik görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta delik görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında delik açmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarını unutacağına yorulur.

Kahve falında delik kağıt para görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında delikli çorap görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kulak deliği görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında çorabı delik görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalet eder.

Kahve falında delikten geçmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir