AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbini delik görmek

Kahve falında kalbini delik görmek

Kahve falında kalbini delik görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine yorulur.

Kahve falında kalbini delik gördüyseniz:

  • Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Kahve falında kalbini delik görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinin delik olduğunu görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalbi delik görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında kalbinden bıçaklanmak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbi eline almak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına yorulur.

Kahve falında kalbinin söküldüğünü görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbinin durduğunu görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir