AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde deli görmek

Kahve falında evde deli görmek

Kahve falında evde deli görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, neredeyse kahrolacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, duaların boşa gideceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde deli gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenmeyi bir tarafa bırakmanız çok önemli fırsatları kaçırmanız anlamına geliyor.

Kahve falında evde deli görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deli görmek şansın önünün kesileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın delindiğini görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında deli dövmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deli gibi davranmak toplum içinde daha oturaklı davranacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalettir.

Kahve falında deli öldürmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına inanılır.

Kahve falında ozon tabakasının delindiğini görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, külfetinin ve yükünün artacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı deli kadın görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir