AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı kahve yapmak

Kahve falında acı kahve yapmak

Kahve falında acı kahve yapmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acı kahve yapmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Kahve falında acı kahve yapmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acı kahve içmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acı kahve ikram etmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına inanılır.

Kahve falında acı kahve görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet eder.

Kahve falında acı kahve pişirmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, yeni alanlara yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında acı çekmeden doğum yapmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acı çekerek doğum yapmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında acısız doğum yapmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir