AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı kahve görmek

Kahve falında acı kahve görmek

Kahve falında acı kahve görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, gergin olacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işarettir.

Kahve falında acı kahve gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var.

Kahve falında acı kahve yapmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acı kahve ikram etmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına alamet eder.

Kahve falında acı kahve içmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, istemediği halde borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı kahve görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acı kahve pişirmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında acı hissetmek makbul olan şeylere, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan acı biber toplamak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında acı biber vermek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir