AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli tarafından kovalanmak

Kahve falında deli tarafından kovalanmak

Kahve falında deli tarafından kovalanmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hastalıktan şifa bulmaya, adım adım başarıya ulaşılacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, ün sahibi birisi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin manipulatif cümleleri ya da aklınıza yatmayan önerileri varsa, katılıyor ya da inanıyor gibi yapmanızın çok da mantıklı bir açıklaması olmayabilir.

Kahve falında deli tarafından kovalanmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deli tarafından kovalandığını görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir deli tarafından kovalanmak mutsuz olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında deli tarafından dövülmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun tarafından kovalanmak gidilecek yönün belirleneceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından kovalanmak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah at tarafından kovalanmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir