AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun tarafından kovalanmak

Kahve falında maymun tarafından kovalanmak

Kahve falında maymun tarafından kovalanmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret eder.

Kahve falında maymun tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Kahve falında maymun tarafından kovalanmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında maymun tarafından ısırılmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adamlar tarafından kovalanmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı biri tarafından kovalanmak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işarettir.

Kahve falında kocası tarafından kovalanmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadın tarafından kovalanmak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi tarafından kovalanmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş biri tarafından kovalanmak işten yana kısmetinin kapanacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir