AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir deli tarafından kovalanmak

Kahve falında bir deli tarafından kovalanmak

Kahve falında bir deli tarafından kovalanmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir deli tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni onularla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında bir deli tarafından kovalanmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deli tarafından kovalandığını görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında deli tarafından kovalanmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında deli tarafından dövülmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında bir grup tarafından kovalanmak mutlu bir evliliğe, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı tarafından kovalanmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına delalet eder.

Kahve falında arı tarafından kovalanmak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir