AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın tarafından kovalanmak

Kahve falında kadın tarafından kovalanmak

Kahve falında kadın tarafından kovalanmak sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, eşi ile arasının açılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren somut çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından kovalanmak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, planların sarkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından kovalanmak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadın tarafından kovalanmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında atlılar tarafından kovalanmak bir sınavdan geçileceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek tarafından kovalanmak zenginlik kazanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birileri tarafından kovalandığını görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında karga tarafından kovalanmak para biriktirebileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz at tarafından kovalanmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir