AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanla yüzük takmak

Kahve falında sevdiğin insanla yüzük takmak

Kahve falında sevdiğin insanla yüzük takmak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla yüzük takmak gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Kahve falında sevdiğin insanla yüzük takmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, parasız ve işsiz kalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyle yüzük takmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, zor bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle yüzük takmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yüzük takmak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği erkekle yüzük takmak daha lüks bir hayat yaşayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğine yüzük takmak varolan borçların yakında ödeneceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insandan yüzük almak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanın parmağında yüzük görmek ne yöne gideceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir