AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı yüzükler görmek

Kahve falında taşlı yüzükler görmek

Kahve falında taşlı yüzükler görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine yorulur.

Kahve falında taşlı yüzükler gördüyseniz:

  • Bir yardım maddi ya da manevi bir destek olabilir.

Kahve falında beyaz tek taş yüzük görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında taşlı altın yüzük görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük taşı toplamak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını görmek doğru işler yapacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet eder.

Kahve falında iri taşlı yüzük görmek hüsrana uğratacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işarettir.

Kahve falında sıra taşlı yüzük görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında yüzüğün taşını kaybetmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı taşlı yüzük görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir