AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli bir taş görmek

Kahve falında değerli bir taş görmek

Kahve falında değerli bir taş görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli bir taş gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Kahve falında değerli taşlardan kolye görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, geçim derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında değerli taş almak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında değerli taşlar toplamak şifaya kavuşacağına, işinde büyük başarılar alacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı değerli taş görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına alamet eder.

Kahve falında değerli taşlı yüzük görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi değerli taş görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, işlerine verimin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değerli bir taş görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında değerli taş aramak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir