AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli mücevher görmek

Kahve falında değerli mücevher görmek

Kahve falında değerli mücevher görmek çok pişmanlık duyacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında değerli mücevher gördüyseniz:

  • Yeniliklere yer açmak için eskilerden kurtulmak gerekebilir.

Kahve falında değerli mücevher görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mücevher görmek mutluluk ve saadete, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş mücevher görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında mücevher hediye almak adının fesada karışacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mücevher görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para ve mücevher görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalet eder.

Kahve falında beyaz mücevher görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak mücevher görmek büyük miktarda para kazanılacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir