Kahve falında yeşil mücevher görmek

Kahve falında yeşil mücevher görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mücevher gördüyseniz:

  • Eğilimlerinizi, planlarınızı, hedeflerinizi veya asıl niyetlerinizi paylaşırsanız uzun zamanlı bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Kahve falında yeşil mücevher görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işarettir.

Kahve falında altın mücevherler görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında mücevher hediye almak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mücevher ve altın görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına alamet eder.

Kahve falında renkli mücevher görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında mücevher satmak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, insanlara küsüleceğine yorulur.

Kahve falında gümüş mücevher görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında para ve mücevher görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir