AnaSayfa / Genel / Kahve falında mücevher görmek

Kahve falında mücevher görmek

Kahve falında mücevher görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, yanlış anlaşılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mücevher gördüyseniz:

  • Kararsız yapıdasınız.

Kahve falında yerden mücevher toplamak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mücevher dükkanı görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında mücevher ve altın görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mücevher görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine delalettir.

Kahve falında mücevher taşı görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mücevher yüzük görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın mücevher görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değerli mücevher görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir