Kahve falında gümüş mücevher görmek

Kahve falında gümüş mücevher görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş mücevher gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Kahve falında gümüş mücevher görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, muradınıza ereceğinize delalet eder.

Kahve falında parlak mücevher görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden mücevher toplamak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında renkli mücevher görmek saygısını toplayacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında mücevher satmak kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine tabir olunur.

Kahve falında mücevher yüzük görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı mücevher görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz mücevher görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir