AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mücevher görmek

Kahve falında beyaz mücevher görmek

Kahve falında beyaz mücevher görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz mücevher gördüyseniz:

  • Biraz huzurla nefes almaya ne çok ihtiyacımız var.

Kahve falında beyaz mücevher görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, rızkının sonsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında mücevher görmek dileklerin kabul olacağına, bütçesinin daralacağına alamet eder.

Kahve falında mücevher taşı görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalettir.

Kahve falında yerden mücevher toplamak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın mücevherler görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş mücevher görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret eder.

Kahve falında altın ve mücevher görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mücevher dükkanı görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir