Kahve falında parlak mücevher görmek

Kahve falında parlak mücevher görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak mücevher gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına değil, sezgilerinize güvenmelisiniz.

Kahve falında parlak mücevher görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine delalettir.

Kahve falında altın ve mücevher görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, umutsuzluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mücevher görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işaret eder.

Kahve falında para ve mücevher görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mücevher çaldığını görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli mücevher görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mücevher ve altın görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hediye mücevher almak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir