AnaSayfa / Genel / Kahve falında deftere yazı yazmak

Kahve falında deftere yazı yazmak

Kahve falında deftere yazı yazmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında deftere yazı yazmak gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize biraz para geçebilir.

Kahve falında deftere yazı yazmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak aradığı aşkı bulacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine inanılır.

Kahve falında deftere isim yazmak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında içi yazılı defter görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yazılmış defter görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında yazılı defter görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında buğulu cama yazı yazmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir