AnaSayfa / Genel / Kahve falında defter sayfası görmek

Kahve falında defter sayfası görmek

Kahve falında defter sayfası görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, elde edilen nasibin artacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Kahve falında defter sayfası gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız ya da uzun zamandır görmediğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Kahve falında defter sayfası görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sayfalı defter görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yasinin birinci sayfasını okumak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Kahve falında sayfa açmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yazılı sayfa görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kuran sayfaları görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz bir sayfa görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir