AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir sayfa görmek

Kahve falında beyaz bir sayfa görmek

Kahve falında beyaz bir sayfa görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, faydalı şeyler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bir sayfa gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın istediğiniz zamanlamayla devam etmeyeceğine dair işaretleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında beyaz sayfa görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz boş sayfa görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş beyaz sayfa görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir sayfa görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sayfalı defter görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sayfada yazı görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, dedikodu edeceğine işarettir.

Kahve falında yazılı sayfa görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalettir.

Kahve falında sayfaları açık kuran görmek üstünlük elde edeceğine, sahip olduklarının eksileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir