AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurandan bir sayfa okumak

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, ün sahibi olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerim sayfası görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran sayfalarının dağıldığını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kuran sayfalarını topladığını görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet eder.

Kahve falında kuran sayfaları toplamak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını toplamak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sayfaları açık kuran görmek işlerine verimin hâkim olacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir