AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazılı sayfa görmek

Kahve falında yazılı sayfa görmek

Kahve falında yazılı sayfa görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazılı sayfa gördüyseniz:

  • Dikkat kilonuzda önemli oynamalar olabilir.

Kahve falında beyaz sayfada yazı görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulur.

Kahve falında yazılı sayfa görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kendisine kızacağına işarettir.

Kahve falında sayfa okumak başarısız ve mutsuz olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında kurandan bir sayfa görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz boş sayfa görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, uzun ve hayırlı bir ömre işarettir.

Kahve falında yasinin birinci sayfasını okumak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, dolayısıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında kitap sayfaları görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir