AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayfa açmak

Kahve falında sayfa açmak

Kahve falında sayfa açmak kalp kırmayacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, fakirliğinin biteceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sayfa açmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylerin hesabını yaparken maddi barajlar koymanızda fayda var.

Kahve falında sayfa açmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine inanılır.

Kahve falında boş sayfalar görmek aile saadetinin artacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz sayfalı defter görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kuran sayfalarını yırtık görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim sayfaları görmek ileriye gideceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz boş sayfa görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran sayfalarının dağıldığını görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir