AnaSayfa / Genel / Kahve falında defter çalmak

Kahve falında defter çalmak

Kahve falında defter çalmak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, hayata karşı cesaretleneceğine delalet eder.

Kahve falında defter çalmak gördüyseniz:

  • Eski bir partneriniz hayatın basit tatlarını hatırlatabilir.

Kahve falında defter çalmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amel defterini okumak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna tabir olunur.

Kahve falında telli defter görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü defter görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kaplı defter görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kareli defter görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında veresiye defteri görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazılı defter görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir