AnaSayfa / Genel / Kahve falında kareli defter görmek

Kahve falında kareli defter görmek

Kahve falında kareli defter görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kareli defter gördüyseniz:

  • Mesaj vermek, ön plana çıkmak, belli işleri başlatmak veya tamamlamak ya da iletişim ağınızı geliştirmek için doğru zamandasınız.

Kahve falında kareli defter görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf karesi görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kareli kağıt görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işarettir.

Kahve falında kareli pantolon görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kareli gömlek görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalettir.

Kahve falında karetta kaplumbağa görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet eder.

Kahve falında kare ayna görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir