AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta define bulmak

Kahve falında mezarlıkta define bulmak

Kahve falında mezarlıkta define bulmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak gördüyseniz:

  • En azından onun duygularını öğrenirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında mezarda define bulmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına işarettir.

Kahve falında altın define bulmak yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan define bulmak yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, maddi açıdan ferahlamaya yorulur.

Kahve falında başkasının define bulduğunu görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş define bulmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında define altın bulmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında denizde define bulmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir