AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta define aramak

Kahve falında mezarlıkta define aramak

Kahve falında mezarlıkta define aramak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta define aramak gördüyseniz:

  • Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta define aramak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda define aramak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında define aramak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında define aradığını görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda define bulmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan define çıkarmak büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet eder.

Kahve falında define mezarı görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir