AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan define bulmak

Kahve falında topraktan define bulmak

Kahve falında topraktan define bulmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, insanları sakinleştireceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, elinin döneceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan define bulmak gördüyseniz:

  • Yalnız, sevdiğiniz kişiye kıskançlık göstermekten veya onu sürekli eleştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında topraktan define bulmak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında denizde define bulmak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında define altın bulmak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine inanılır.

Kahve falında gümüş define bulmak pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında tarlada define bulmak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, toparlanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının define bulduğunu görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda define bulmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir