AnaSayfa / Genel / Kahve falında defile yapmak

Kahve falında defile yapmak

Kahve falında defile yapmak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında defile yapmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Kahve falında defile yapmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına delalettir.

Kahve falında defileye çıkmak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında defilede olmak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, variyetini çoğaltacağına delalettir.

Kahve falında defile izlemek işlerinin düzeleceğine, işlerini düzene sokacağına delalet eder.

Kahve falında fareden yemek yapmak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işarettir.

Kahve falında küçük tuvaleti yapmak günbegün kötüleşeceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında bokunu yapmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, mirasa yorulmaktadır.

Kahve falında toz almak temizlik yapmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir