AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz almak temizlik yapmak

Kahve falında toz almak temizlik yapmak

Kahve falında toz almak temizlik yapmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, insanlar arasında yüceleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında toz almak temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında toz almak temizlik yapmak kötü yollara gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet temizliği yapmak hasadının tarlasında kalacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işarettir.

Kahve falında ev temizlik yapmak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçe temizliği yapmak bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır suyuyla temizlik yapmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suya idrar yapmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli temizlik yapmak ağız tadı ile yaşanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında banyo yapmak temizlenmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir