AnaSayfa / Genel / Kahve falında defileye çıkmak

Kahve falında defileye çıkmak

Kahve falında defileye çıkmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında defileye çıkmak gördüyseniz:

  • Tazelenen anılar bundan sonra ne yapmak istediğiniz üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında defileye çıkmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında defilede olmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında defile izlemek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, yeni bir hayat kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında defile yapmak sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya alamet eder.

Kahve falında vücudunda kıl çıkmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenlerden çıkmak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine tabir olunur.

Kahve falında atla merdiven çıkmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle çıkmak eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir