AnaSayfa / Genel / Kahve falında defilede olmak

Kahve falında defilede olmak

Kahve falında defilede olmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında defilede olmak gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Kahve falında defilede olmak çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında defile izlemek malında zulüm meydana gelmesine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında defileye çıkmak kazancının sürekli artacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında defile yapmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir