AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedesini dövmek

Kahve falında dedesini dövmek

Kahve falında dedesini dövmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, parasının ve makamının artacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında dedesini dövmek gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Kahve falında dede dövmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında dedeyi dövmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında dedesini dövmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesini görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedenizi görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, ekmeğin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden dede görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, istediği evde oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş olan dedeyi görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş dede görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir