AnaSayfa / Genel / Kahve falında dede dövmek

Kahve falında dede dövmek

Kahve falında dede dövmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında dede dövmek gördüyseniz:

  • Bazı olayları akışa bırakmanın daha faydalı olacağını düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında dedesini dövmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dede dövmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, gönlünce harcama yapmasına delalet etmektedir.

Kahve falında dedeyi dövmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dede ve anneanneyi görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına tabir olunur.

Kahve falında dedenin dirildiğini görmek tersliklerin yoluna gireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedeyi genç görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dedesinden para almak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedemin sesini duymak uzun yıllar yaşayacağına, şeref ve rütbeye işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir