AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedeyi dövmek

Kahve falında dedeyi dövmek

Kahve falında dedeyi dövmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, iç sıkıntısına, talihinin artacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında dedeyi dövmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz.

Kahve falında dede dövmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, ailesini hem gururlandıracağına işaret eder.

Kahve falında dedesini dövmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dedeyi dövmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakallı bir dede görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dedeyi görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında vefat etmiş dedeyi görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dedesini ağlarken görmek hayatının daha kolay olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen dedesini görmek can sıkıntısının sona ereceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir