AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedenizi görmek

Kahve falında ölmüş dedenizi görmek

Kahve falında ölmüş dedenizi görmek dertlerin aşılacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedenizi gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Kahve falında dede olmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dede babaanne görmek büyük bir aşk yaşayacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında vefat etmiş dedeye sarılmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine işaret eder.

Kahve falında dedesinin elini öpmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret eder.

Kahve falında üvey dede görmek falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulur.

Kahve falında dedeye sarılıp ağlamak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dedeyle kavga etmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dede ve baba görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir