AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedesini görmek

Kahve falında ölmüş dedesini görmek

Kahve falında ölmüş dedesini görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedesini gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Kahve falında ölen dedemin elini öpmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına inanılır.

Kahve falında ölü dedeni görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında dede ve baba görmek çok iyi bir duruma geleceğine, atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında hasta dede görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, parasının ve malının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen dedeye sarılıp ağlamak bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine alamet eder.

Kahve falında dedesinin öldüğünü görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dede ve anneanne görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir