AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin dayısını görmek

Kahve falında eşinin dayısını görmek

Kahve falında eşinin dayısını görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, korkularından kurtulacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, ekmeğinin artacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında eşinin dayısını gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakmak daha mantıklı gibi görünse de, liderliği ele almanız veya inisiyatif kullanmanız gereken yerlerde harekete geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında dayısının eşini görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayının eşini görmek işinde başarılı olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine yorulur.

Kahve falında dayı eşi görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına işaret eder.

Kahve falında dayı eşini görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet eder.

Kahve falında dayımın eşini görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, şerefli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin dayısını görmek şifa ve moral bulacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen dayı görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında öz dayısını görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir