AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş olan dayıyı görmek

Kahve falında ölmüş olan dayıyı görmek

Kahve falında ölmüş olan dayıyı görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kazancın katbekat artacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş olan dayıyı gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında dayımın kızını görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dayılarımı görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öz dayıyı görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen dayıyı görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayısını öptüğünü görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dayısıyla öpüşmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında dayımın karısını görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayısıyla tartışmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, bundan hayır göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir