AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dayısını görmek

Kahve falında ölmüş dayısını görmek

Kahve falında ölmüş dayısını görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Kahve falında ölmüş dayısını gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Kahve falında dayıyla konuşmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında akraba dayı görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, kişinin başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında yenge ve dayı görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayımızı görmek çok iyi işler yapılacağına, bazı iş birlikleri yapacağına işaret eder.

Kahve falında dayını görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında dayımın hanımını görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalettir.

Kahve falında dayısının düğününü görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir