AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıyı dövmek

Kahve falında dayıyı dövmek

Kahve falında dayıyı dövmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, adım atarken çok zorlanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayıyı dövmek gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili planlar da yapabilirsiniz.

Kahve falında dayıyı dövmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, onu darda bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında kendi dayısını görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta dayısını görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalet eder.

Kahve falında dayımla kavga etmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında dayısıyla kavga etmek onlar için çabalayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalet eder.

Kahve falında dayıyla kavga etmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dayı teyze görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dayıyı görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir