AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıyla kavga etmek

Kahve falında dayıyla kavga etmek

Kahve falında dayıyla kavga etmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında dayıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Kahve falında dayısıyla kavga etmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dayımla kavga etmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında dayıyla kavga etmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca ve dayı görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine işaret eder.

Kahve falında dayıyla öpüşmek çıkmaza gireceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dayımı görmek kişinin fakirleşeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dayımın kızını görmek rahat bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü dayıyı görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir